Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De ce am devenit polițist

De ce am devenit polițist

Sorin Mihai Barbieru
  • 34,00 lei
În stoc

Wishlist

M-am nascut la Piatra Neamț intr-o zi de aprilie 1975. Pana in 1994, cand am plecat la București, am trait printre moldovenii mei dragi, unde am invațat ca vorba dulce mult aduce și ca cinstea și omenia sunt cele doua caracteristici principale ale unui om.

Dupa ce am incheiat studiile la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, am urmat cursurile de Management Public European si Cursul de Pregatire pentru Misiuni Internaționale. Am participat apoi la trei misiuni ale ONU și UE in Kosovo și o misiune a UE in Sudanul de Sud. In prezent, am revenit in Romania unde lucrez la I.G.P.R. – Direcția Rutiera.
De-a lungul timpului, in misiunile din țara și de peste hotare, in urma colaborarilor cu polițiile altor tari, precum și traind experiențele propriei mele vieti, am invațat foarte multe. Am adunat toate acestea intr-un sertar al mintii, cu gandul ca, in timp, sa le aștern pe hartie și sa le impartașesc cu toți cei care vor avea timpul si bunavoința de a le citi.

Etichete: De ce am devenit politist, Sorin Mihai Barbieru, Editura Neverland, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Taina asasinilor

Taina asasinilor

Sorin Mihai Barbieru


29,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.