Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Abrege de morphologie du francais - Exercices

Abrege de morphologie du francais - Exercices

Andreea-Maria Preda
  • 3000 lei
În stoc

Wishlist

Aparuta din necesitatea de a structura și de a sintetiza informații numeroase privind morfologia franceza intr-un limbaj accesibil și schematizat, cartea Abrege de morphologie du français + Exercices se doreste a fi un instrument util in dobandirea competențelor de comunicare in limba franceza. Ea combina riguros teoria cu practica prin propunerea de exerciții cu un grad de dificultate progresiv. Destinata inițial studenților Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, cartea se adreseaza unui public larg, dornic sa iși imbunatațeasca si sa iși exerseze cunoștintele de limba franceza.

Selectia notiunilor a avut in vedere importanța si dificultatea de ințelegere a mecanismelor de functionare ale verbului și grupului nominal in cadrul unei fraze. Elemente fundamentale ale oricarei comunicari, verbul, substantivul și determinanții sai au numeroase variabile de care trebuie sa se țina cont pentru a se respecta corectitudinea exprimarii.

Prin urmare, cartea de fața cuprinde doua mari capitole minuțios ordonate, cu evidențierea noțiunilor prin scheme, tabele și simboluri, intr-un limbaj concis și precis, ce imprumuta elemente din domeniul matematic. Capitolul intai prezinta in subcapitole separate conjugarile, modurile personale cu timpurile aferente, concordanța timpurilor la indicativ si modul de functionare al lui si condițional. Capitolul al doilea trateaza substantivul, articolul, adjectivul, tipurile de pronume si adjective pronominale, incheindu-se cu numeralul. Fiecare subcapitol este urmat de un numar generos de aplicații ce vizeaza, pe langa exersarea abilitatilor de lucru cu notiunile morfologice, si imbogatirea vocabularului cu termeni din mediul civil si militar.


Etichete: Abrege de morphologie du francais, Exercices, Andreea-Maria Preda, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.