Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ghidul mănăstirilor catolice din România

Ghidul mănăstirilor catolice din România

Viorel Irascu
  • 2990 lei
Stoc epuizat

Wishlist

O incursiune cu adevarat provocatoare in universul catolic discret al calugarilor si surorilor, atat de putin cunoscut de fratii majoritari. O necesara completare turistica pentru pelerinii de toate felurile si preocuparile. Sunt reprezentate cele doua mari ramuri ale bisericii catolice, cu arhiepiscopiile lor, episcopiile romano-catolice si eparhiile greco- catolice din Transilvania.

Ghidul contine un total de 155 de forme de organizare monahala, din care 51 de manastiri, 5 dintre acestea fiind de clauzura, 79 de case si comunitati catolice, 3 oratorii, 18 conventuri capucine si conventuale si 4 institute seculare


Etichete: Ghidul Manastirilor Catolice Din Romania, Viorel Irascu, Editura Rovimed, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.