Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Din Ţara Măgarilor. Însemnări

Din Ţara Măgarilor. Însemnări

Ştefan Zeletin
  • 39,90 lei
În stoc

Wishlist

„Intenția lui Zeletin este de a proiecta o imagine în oglindă a României de la 1916. Textul său e una dintre încercările de a defini specificul național.” (Ioan  Stanomir)

„Patriotismul măgarilor e floarea cea mai mândră ce a răsărit din năzuința obștească a neamului de a-și ascunde măgăriile, a le spoi bine pe dinafară și a ieși în lume sub piele omenească. Cel ce întrece în acest meșteșug pe toți alții, devenind astfel un maestru al spoielii, deopotrivă de îndemânatic în minciună și înșelare, acela e sărbătorit în țara măgarilor sub numele de patriot.” (Ştefan Zeletin)

„După ce a citit Din Ţara măgarilor, Nicolae Iorga a zis despre autorul pamfletului că e «un insultător grosolan» și a cerut ca acesta să fie pedepsit «așa cum se cuvine». 

Istoricul n-a înțeles că Zeletin visa la o țară mai bună decât cea în care trăia.” (Cristian Preda)

„Cea mai bizară și mai necuviincioasă carte scrisă în limba română, cea mai ordinară insultă care s-a adresat vreodată de un intelectual român tuturor oamenilor de muncă din țara aceasta.” (Preot Toma Chiricuță)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Din Ţara Măgarilor, Însemnări, Ştefan Zeletin, Editura Baraque Books &Arts, zoon-politikon, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.