Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
O vară cu Montaigne

O vară cu Montaigne

Antoine Compagnon
  • 47,00 lei
În stoc

Wishlist

În primul rând, să-l reduc pe Montaigne la câteva fragmente era ceva cu totul împotriva a ceea ce învățasem, era ceva împotriva concepțiilor domi-nante în anii studenției mele. Pe vremea aceea, să extragi morala tradițională a Eseurilor sub forma unor cugetări era ceva condamnabil, recomandându-se revenirea la text în toată complexitatea lui și cu toate contradicțiile pe care le presupunea. Oricine ar fi îndrăznit să-l
taie pe Montaigne ca să-l servească pe bucățele ar fi fost imediat batjocorit,tratat ca minus habens1, sortit coșului de gunoi al istoriei, ca un avatar al lui Pierre Charron, autorul unui Tratat de înțelepciune (Traité de la sagesse), alcătuit din maxime preluate din Eseuri.
Antoine COMPAGNON


Etichete: O vara cu Montaigne, Antoine Compagnon, Editura Cartea Romaneasca Educational, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.