Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Miracolul literar românesc interbelic. Dialoguri adnotate

Miracolul literar românesc interbelic. Dialoguri adnotate

I. Oprișan
  • 6300 lei
În stoc

Wishlist

Dupa razboiul din 1916-1918, in care tara a fost distrusa si a pierdut in jur de un million de tineri, majoritatea in floarea varstei, in cele cca doua decenii ce urmeaza asistam nu numai la un reviriment aproape inexplicabil de inaltare economic-stiintifica, dar mai ales literar-culturala prin care erau egalate marile culturi europene si, in unele cazuri, chiar intrecute.
S-au dat multe explicatii si in primul rand s-a invocat reunirea la un loc a aproape tuturor romanilor, dar motivele sunt cu mult mai complexe.
Dialogurile cu unele personalitati care vin din acea epoca au relevat noi ipoteze pe care vi le punem cu placere la dispozitie. - I. Oprisan


Etichete: Miracolul literar romanesc interbelic, Dialoguri adnotate, I. Oprisan, Editura SAECULUM I.O., carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.