Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Carte către Serghei Esenin

Carte către Serghei Esenin

Emil Iordache
  • 32,00 lei
În stoc

Wishlist

Într-una din zilele de început ale lui martie 1915, în fosta capitală de pe atunci a Rusiei, Petrograd (datorită războiului cu Germania Petersburgul fusese rebotezat astfel, din pricina sonorității sale germane) descinde un tânăr de aproape douăzeci de ani, cu un scop foarte diferit de interesele cu care trăia marele oraș. Metropola era cuprinsă de febra primului război mondial, iar tânărul venea să o cucerească… cu versuri. Tânărul se numea Serghei Esenin și, astfel, începea o carieră poetică fulgerătoare, care avea să se sfârșească tragic peste numai zece ani. Mitizantă, posteritatea ni-l prezintă ca pe un băiat simplu, sincer, neajutorat, care nu visa decât să-și aducă la cunoștința publicului prinosul de frumusețe care îi clocotea în inimă. De fapt, sosirea la Petersburg (stiloul refuză să noteze altfel acest oraș) era un pas bine calculat, la rece, tânărul având de gând să-și asume un rol și o mască, pentru a deschide ușa în vestibulul literaturii.


Etichete: Carte către Serghei Esenin, Emil Iordache, Serghei Esenin, Editura Cartea Romaneasca Educational, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Tânărul Gogol

Tânărul Gogol

Emil Iordache


47,00 lei

Poeme fără mască

Poeme fără mască

Emil Iordache


34,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.