Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Binecuvântate ne fie dorurile

Binecuvântate ne fie dorurile

Carmen Voinea-Răducanu
  • 3990 lei
În stoc

Wishlist
O prima antologie a dorului romanesc, sincera si deplina, colorata cu toate nuantele acestui sentiment contradictoriu - de la dorul fragil si profund, ravasitor si nostalgic, sublim si etern, si pana la cel tragic si obsesiv.
 
Cele 30 de proze scurte din aceasta carte te vor purta de pe strazile cotite ale Bucurestiului de azi sau de ieri pana pe taramurile idilice ale provinciei de odinioara, in cautarea unui sens pentru care merita sa astepti si sa lupti.

Binecuvantate ne fie dorurile este, inainte de toate, o colectie de doruri, traite si suferite, pe care autoarea le asaza sub lentila patrunzatoare si capricioasa a societatii si a cutumelor ei, bune sau rele deopotriva.
 
Este o radiografie pe suflet deschis care ne aminteste ca dorul, in esenta sa, nu este o lipsa, ci o reintregire a sinelui cu reminiscente ale celor indepartati, apropiati, imperfecti, minunati, ridicoli uneori, loviti de soarta sau buni ca painea calda. Binecuvantate ne fie dorurile de oameni, pentru ca ele ne amintesc cine am fost, cine suntem si cine putem deveni.

Carmen Voinea-Raducanu stie ca nu este singura in demersul ei, ca exista in oceanul omenirii insule iubitoare de frumos. Poate neterminate, poate fara putere, poate triste, poate stirbite pe alocuri, poate mai modeste decat se cuvine, dar care stiu intr-adevar ce este viata si o pot pretui la adevarata ei valoare. Aceste insule se numesc inca Oameni.

Etichete: Binecuvantate ne fie dorurile, Carmen Voinea-Raducanu, Editura Bookzone, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Binecuvântate ne fie dorurile

Binecuvântate ne fie dorurile

Carmen Voinea-Răducanu


3300 lei

Visătorii nu mor niciodată

Visătorii nu mor niciodată

Carmen Voinea-Răducanu


3500 lei

Iubitelor mele prietene

Iubitelor mele prietene

Irina Binder
Carmen Voinea-Răducanu


4800 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.