Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fahrenheit 451 [2021]

Fahrenheit 451 [2021]

Ray Bradbury
  • 39,00 lei
În stoc

Wishlist

O poveste tulburătoare şi poetică, Fahrenheit 451 este o parabolă a unei societăţi în care valorile pe care le cunoaştem au fost răsturnate, în care statul interzice cititul şi legiferează arderea cărţilor. Cetăţenii acestei lumi distopice trăiesc într-o indiferenţă indusă de droguri şi de mass-media. 


Unul dintre ei este Guy Montag. El are o sarcină simplă: trebuie să dea foc tuturor cărţilor şi caselor în care acestea sunt ascunse. Îi place meseria pe care-o practică de zece ani, simte că-şi face pe deplin datoria şi nu are niciodată îndoieli... până în momentul în care o adolescentă îi povesteşte despre un trecut în care oamenilor nu le era teamă. 


La fel de proaspăt şi parcă mai relevant acum, la peste o jumătate de secol de la apariţie, acest roman-cult reuşeşte performanţa de a fi deopotrivă o capodoperă a literaturii universale, un clasic al genului şi un best-seller.


"Fahrenheit 451 merită citită și pentru că oferă speranța salvării, care răsare din mijlocul metaforelor sumbre ce au un ecou puternic și acum, la aproape 70 de ani de la apariția romanului. Ce mai recomand: citiți despre cum s-a născut ideea cărții, cum s-a dezvoltat din câteva proze scurte până a ajuns la forma finală. Interesante sunt și modurile în care a fost cenzurată; în mod ironic, acestea îi dau și mai multă forță. În concluzie: un roman care nu-ți va da pace odată ce-l vei citi." (Simina Răchițeanu)


  • Autor: Ray Bradbury
  • Editura ART
  • ISBN: 9786067107654
  • Număr pagini: 176
  • Limba: română
  • Format disponibil: hardcover
  • Dimensiune: 130 x 200
  • Anul: 2021

Etichete: reducere, Librărie, Alexandria Librării, Fahrenheit 451, Ray Bradbury, Editura Paladin, Serie de autor Ray Bradbury

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Fahrenheit 451

Fahrenheit 451

Ray Bradbury


34,40 lei

Fahrenheit 451 - Agendă
Omul Ilustrat

Omul Ilustrat

Ray Bradbury


34,00 lei

Cronici marțiene

Cronici marțiene

Ray Bradbury


35,00 lei

Vin de păpădie

Vin de păpădie

Ray Bradbury


38,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.