Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Apa lacului nu e niciodată dulce

Apa lacului nu e niciodată dulce

Giulia Caminito
  • 3900 lei
În stoc

Wishlist

Roman tradus in 22 de tari, castigator, in 2021, al premiilor Campiello, Strega Off si finalist la Premiul Strega.

In Italia anilor 2000, pe fundalul unei societati care scoate repede si vizibil la iveala  disparitatile sociale, adolescenta Gaia traieste intr-o cautare agresiva a oricarei forme de echilibru, gasindu-si adesea refugiul langa lacul Bracciano, care inghite totul - oameni, statui, visuri. Dominata si supravegheata de o mama acaparatoare, Antonia, care s-a sacrificat pentru a-si mentine familia in siguranta si pe linia de plutire, Gaia isi cauta vocea si-si revendica independenta. Scenariul saraciei naste violente nebanuite, Gaia insasi avand in ea o manie inabusita care, atunci cand izbucneste, frizeaza pana si crima. Violenta - la inceput marunta, luand chipul rautatilor copilariei, apoi, pe masura ce Gaia creste, tot mai puternica si mai cruda - devine singura cale de evadare dintr-o lume care nu-i acorda fetei nici o sansa. Dinapoia agresivitatii fruste, a precipitarii vietii, reflectate exceptional in scrisul Giuliei Caminito, se intrevad farame de umanitate: nevoia de iubire, loialitatea, adevarul.

Traducere din limba italiana de Oana Salisteanu.

Etichete: Apa lacului nu e niciodata dulce, Giulia Caminito, Editura Humanitas, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.