Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De ce Beethoven

De ce Beethoven

Norman Lebrecht
  • 9990 lei
În stoc

Wishlist

De la Odă bucuriei la Missa solemnis, între glorie și slăbiciune, un summum ludic într-un allegro con brio, dezesperant, dezlănțuit și nesupus pentru eternitate în templul entuziasmului.

O lamentație la adresa unei lumi pierdute și o celebrare a suferinței umane și a imaginației religioase. Povestea unui geniu spusă de muzica sa, un vitraliu care iluminează și înalță epoca modernă în 100 de venerații reverent-ireverențioase, o demonstrație că limbajul nu trebuie să se încheie unde începe muzica.

Dacă vrei să îți construiești o bibliotecă Beethoven, sau să îți completezi colecția de fin cunoscător: de la simfonii și concerte celebre până la glume muzicale de câteva secunde, genialitate în minuscule cristale de diamant.

Autor

Norman Lebrecht s-a născut în 1948 și trăiește la Londra. Este critic muzical și unul dintre cei mai influenți jurnaliști care scriu despre muzica clasică. A lucrat la Daily Telegraph, la London Evening Standard și la BBC Radio 3, redactează articole pentru Wall Street Journal și Spectator și are douăsprezece cărți publicate, printre care The Maestro Myth, The Song of Names, Why Mahler? și Genius and Anxiety.

„Lebrecht este un povestitor exuberant, care dă viață cu multă măiestrie acestor personalități... E impresionant prin amploarea preocupărilor și fascinant prin capacitatea de redare a detaliilor.“ Financial Times


Etichete: De ce Beethoven, Un fenomen in 100 de piese, Norman Lebrecht, Editura Baroque, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.