Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fă-ți patul

Fă-ți patul

William H. McRaven
  • 4500 lei
În stoc

Wishlist

Lucruri mărunte care pot să-ți schimbe viața… și, poate, lumea

Bestseller New York Times, vândut în 27 de țări

Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul

Pe 17 mai 2014, amiralul William H. McRaven s-a adresat absolvenților Universității din Austin în ziua acordării diplomelor. Inspirându-se din sloganul universității – „Ce începe aici schimbă lumea" – el le-a împărtășit celor prezenți cele zece principii pe care le-a învățat în timpul antrenamentelor pentru trupele U.S. Navy Seal, care l-au ajutat să depășească dificultățile întâmpinate nu numai în cursul pregătirii și îndelungatei sale cariere militare, dar și în întreaga lui viață. Apoi a explicat că oricine poate folosi aceste lecții fundamentale pentru a se schimba pe sine și lumea în care trăiește. 

Discursul amiralului McRaven a devenit viral, cu peste 10 milioane de vizualizări. Dezvoltând cele zece învățături prezentate în discurs, McRaven relatează acum întâmplări din viața lui și a oamenilor pe care i-a cunoscut în timpul serviciului militar, care s-au confruntat cu situații dificile și au luat decizii dure cu hotărâre, compasiune, onoare și curaj. Scrisă cu multă modestie și optimism, această carte atemporală oferă sfaturi practice, simple, dar înțelepte, și cuvinte de încurajare care îi vor inspira pe cititori să învețe și din cele mai întunecate momente ale vieții. 

„Orice lider ar trebui să citească această carte… care îi va inspira pe copiii și nepoții voștri să devină tot ceea ce pot.” (Wall Street Journal)

„Plină de istorisiri personale captivante din culisele securității naționale… Lecțiile lui McRaven, la fel ca și discursul lui devenit celebru, se extind mult dincolo de făcutul patului. În cele zece capitole ale cărții, autorul ne învață să nu ne lăsăm afectați de eșecuri, să-i înfruntăm pe tirani și să dăm speranță celor din jur.” (Washington Post)

„McRaven a sintetizat tot ceea ce a învățat în timpul pregătirii pentru trupele SEAL și în cele aproape patru decenii de Operațiuni Speciale ale US Navy într-o carte concisă, dar plină de forță.” (USA Today)

„O carte extraordinară în simplitatea ei… idei superbe, inteligente și succinte.” (Forbes)

„Este o carte pe care s-o discuți cu cei din echipa de conducere executivă, ca un imbold pentru îndeplinirea obiectivelor comune. Mai presus de toate, lectura acestei cărți te va emoționa și îți va aduce lacrimi în ochi.” (Wall Street Journal)

„Vrei să ai o zi bună? Încearcă să-ți faci patul mai întâi.” (New York Times)


Etichete: Alexandria Librării, Fă-ți patul, William H. McRaven, Editura Lifestyle, În afara colecţiilor

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii
Corpuri. Regândirea legăturii dintre minte și corp
Cum să te bucuri de viaţă şi de slujbă
Despre încredere

Despre încredere

Norman Vincent Peale


4000 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.