Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Povestea Craciunului

Povestea Craciunului

Wendy Malloy Gina Webb
  • 39000 lei
În stoc

Wishlist

Cu ilustrații deosebite și un text captivant, Povestea Crăciunului evocă spiritul sărbătorilor – imaginile, cântecele, petrecerile și atmosfera de iarnă din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre.


Printre comorile ascunse în carte se numără și un fragment din textul original al poemului „’Twas the Night Before Christmas“, scris de către Clement Clarke Moore, și una dintre ilustrațiile lui Thomas Nast dintr-o ediție din secolul al XIX-lea a revistei Harpers, care înfățișează evoluția batrânului elf vesel în imaginarul american.


Alte surprize sunt un steag de la Polul Nord și casete cu felicitări de Crăciun din epoca victoriană, reproduse în cel mai mic detaliu, care înfățișează stilul elegant al acelei perioade.


Magneții, abțibildurile și ornamentele aduc strălucire sărbătorilor, iar copiii vor fi încântați de materialele incluse, care îi vor ajuta să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun – și să o trimită!


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Povestea Craciunului, Wendy Malloy, Gina Webb, Editura Didactica Publishing House

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.