Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Vijaya Nair

Vijaya Nair

Dr. Vijaya Nair este cercetătoare și medic epidemiolog.

A obținut licența în Științe Medicale la Universitatea Națională din Singapore. După ce s-a mutat în SUA, a absolvit masterul în Epidemiologie la Universitatea Columbia și și-a continuat studiile postdoctorale la Harvard Medical School. În domeniul cercetării, s-a axat pe terapiile alternative pentru tratarea bolilor degenerative.

Și-a continuat cariera ca profesor de epidemiologie la Școala de Sănătate Publică din cadrul Universității Columbia. Articolele sale de cercetare au fost publicate în numeroase reviste medicale de anvergură. Este foarte apreciată în calitate de coordonator și de speaker la seminare și workshopuri organizate în întreaga lume pe teme de medicină integrativă și creșterea calității vieții.


Preveniți cancerul, accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic și alte afecțiuni letale

Preveniți cancerul, accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic și alte afecțiuni letale

Cum să previi și să combați cauza ascunsă a celor mai devastatoare boliAceastă lucrare revoluționară prezintă remediile antiinflamatoare care pot preveni și trata cele mai grave boli ale lumii moderne.Controlând inflamația putem controla boala. Inflamația este modul în care sistemul nostru imun ne protejează de traumele fizice sau de invadatorii străini precum virusurile și bacteriile. Pentru a-și îndeplini scopul, ar trebui să fie un răspuns puternic și de scurtă durată. Însă uneori organismul nu este capabil să mai oprească inflamația. Atunci, aceasta determină distrugerea țesuturilor și a organelor pe care trebuia să le protejeze.Multe dintre remediile sau suplimentele naturale disponibile astăzi promit multe, dar se bazează pe o susținere științifică insuficientă. În schimb, autoarea lucrării de față face apel la numeroase și solide cercetări științifice pentru a-și argumenta recomandările. Accentul cade astfel pe fitoterapiile cu succes demonstrat în lupta împotriva inflamației și, prin urmare, cu efecte în prevenirea și în tratamentul bolilor cronice. Compușii naturali din soia fermentată sau din plante precum resveratrolul, ghimbirul, luteina, ashwaghanda și ceaiul verde au avut rezultate uimitoare.După caz, fiecare dintre noi își dorește să își mențină sau să își redobândească sănătatea. Iar această carte, scrisă într-un limbaj clar, cu informații prețioase, plus recomandări concrete și ușor de urmat, reprezintă sfătuitorul de nădejde de care avem cu toții nevoie.„Știu din proprie experiență că este posibil să creăm o stare de sănătate naturală, vibrantă folosind tehnicile prezentate în această carte. Voi considera că am avut succes dacă, după ce o citește, fie și o singură persoană găsește alinare pentru suferința ei sau învață cum să prevină unele dintre cele mai debilitante boli cu care omenirea se confruntă în prezent.” – Dr. Vijaya Nair„Fericirea constă în primul rând în sănătate.” – George William Curtis (scriitor american, 1824-1892)..


29,90 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.