Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Coborârea

Coborârea

Tim Johnston
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

Priveliștile amețitoare ale Munților Stâncosi își dezvăluie partea întunecata și mortală în acest thriller desavârsit despre legăturile de familie și lupta pentru supraviețuire.

Munții Stâncosi i-au fermecat dintotdeauna pe membrii familiei Courtland, care pleacă într-o vacanță înainte că fiica lor să înceapa facultatea. Dar atunci când Caitlin și fratele ei mai mic, Sean, ies la o alergare matinală și doar Sean se întoarce, munții devin tot atât de înspaimântatori pe cât sunt de maiestuoși.

Scris cu o precizie care surprinde fără greș gândurile, emoțiile și spaimele trăite, pe măsură ce fiecare membru al familiei caută răspunsuri, Coborârea este un român de suspans care își ține cititorii cu sufletul la gură pâna la ultima filă.

„Citiți acest român uimitor. Proză lui Johnston este pe cât de terifiantă, pe atât de fascinantă.” (The Washington Post)

„Un thriller impresionant – un melanj de emoție și literatură. Coborârea nu este doar un român de suspans, este o poveste emoționantă despre rău, frică, acceptare și ironia sorții.” (Denver Post)

„Acest român izbutește să ramâna în memoria cititorului prin forță personajelor sale, abundență detaliilor și stilul lipsit de ornamente, precum și grație îndraznelii autorului de a sondă că un expert rezistență umană – fizică și psihologică.” (Miami Herald)

„Un thriller original și cu profunde valențe psihologice.” (Outside)


Etichete: Alexandria Librării, Coborârea, Tim Johnston, Editura Litera

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.