Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ticăloșii de la job

Ticăloșii de la job

Tessa West
  • 4500 lei
În stoc

Wishlist
Un ghid practic si amuzant pentru cei care vor o "Asigurare de cariera“
 
In ultimii ani, locul de munca s-a schimbat fundamental. De la platformele pentru sedinte online pana la aplicatiile pentru mesaje private, canalele de comunicare au evoluat mult dincolo de ceea ce am fi putut prevedea inainte de aparitia pandemiei.
 
Totusi, exista ceva ce nu s-a schimbat: oriunde te-ai duce in mediul profesional, la un moment dat te vei ciocni de o canalie chitita sa le faca celorlalti zile fripte (fara sa incalce, practic, nicio regula).
 
Ticalosul poate fi un lingau care te sapa lipindu-se de sef cu vorbe mieroase, un hot de reputatie care-ti fura ideile, un mardeias care te agreseaza in mod subtil ori un mistificator care te convinge sa te indoiesti de propriile rationamente si amintiri sau chiar o fiinta mai banala de-atat - un chiulangiu abil, un sef neglijent ori un micromanager pisalog.
 
Daca ai ajuns in stadiul in care iti vine sa-ti smulgi parul din cap fiindca nu stii cum sa scapi de un sef tiranic sau de un coleg dusmanos ori de un subaltern rauvoitor, poti afl a din aceste pagini cum sa-ti faci o strategie salvatoare.
 
Iata o carte pentru toti cei care au spus "Nu-l mai suport pe nemernicul asta!“ de mai multe ori decat ar fi dispusi sa admita.
 
Tessa West si-a facut studiile de doctorat la University of Connecticut si e profesoara de psihologie in cadrul New York University. Este considerata experta de top in stiinta comunicarii interpersonale.

Etichete: Ticalosii de la job, Cum sa rezisti cand ai colegi toxici, Tessa West, Editura Paralela 45, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.