Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Yoga pentru toți: 50 de activități distractive de yoga pentru copii și adulți

Yoga pentru toți: 50 de activități distractive de yoga pentru copii și adulți

Tara Guber Leah Kalish Sophie Fatus
  • 6800 lei
În stoc

Wishlist

Pachetul Yoga pentru toți este o modalitate extraordinară de a petrece timp de calitate alături de copiii dumneavoastră. Se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 4 ani.


Practicați întinderea în față, în spate, răsucirea, respirația, echilibrul, relaxarea și multe altele cu Yoga pentru toți, un set vibrant și colorat de jetoane ilustrate care oferă o doză sănătoasă de distracție și educație în timp ce învățați toate elementele de bază ale yoga pentru a avea corpul, mintea și inima sănătoase.


Yoga aduce înțelepciunea străveche lumii moderne într-un mod pe care nicio altă disciplină nu o face. Și Yoga pentru toți transmite această înțelepciune atât copiilor, cât și adulților, într-un mod care combină umorul cu un scop de a avea un corp și o minte sănătoase.


Este o activitate minunată să lucrezi la conștientizarea corpului, la echilibru și la activități fizice într-o zi în care vrei să rămâi în interior sau să ieși afară.


Pachetul conține și un pliant cu sfaturi de la yoghini, precum locul în care practici yoga, hainele pe care le porți etc.


Din aceeași colecție mai puteți găsi la Editura DPH și pachetul Mindfulness pentru copii – 50 de exerciții de conștientizare pentru înțelegere, concentrare și calm.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.