Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Una

Una

Sarah Crossan
  • 4900 lei (-1470 lei)
  • 3430 lei
În stoc

Wishlist

Grace și Tippi sunt obișnuite cu privirile piezișe și râsetele înfundate. Sunt gemene siameze – împart același sânge și aceleași oase. Cel mai mult își doresc să fie văzute drept două ființe diferite, să-și facă prieteni, să fie acceptate și, poate, să găsească... iubirea.


Dar o decizie sfâșietoare urmează a fi luată, iar viețile lor se vor schimba în feluri pe care nu și le imaginaseră vreodată.


 


Romanul inovator, în vers alb, al fenomenalei Sarah Crossan explorează relațiile dintre surori, identitatea și legăturile indestructibile. E o poveste de dragoste cum nu ai mai citit vreodată!


 


Distinsă cu Carnegie Medal, unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase premii literare britanice • Laureată a premiului CLiPPA pentru poezie • Câștigătoare a premiului  The Bookseller pentru literatură YA  • Nominalizată la JugendLiteraturPrize (Germania) • Pe lista The Guardian a celor mai bune cărți 


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Una, Sarah Crossan, Editura Gama

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.