Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Rețeta norocului

Rețeta norocului

Christophe Haag
  • 5000 lei
În stoc

Wishlist
Norocul se provoaca? Si, daca da, cum? Iata doua dintre intrebarile pe care mai mult ca sigur ni le-am pus cu totii de-a lungul vietii. Christophe Haag, profesor la Emlyon Business School, specializat in comportamentele umane si cercetator in psihologie sociala, a studiat indeaproape problematica sanselor care ni se ivesc in cale, discutand cu persoane care au ramas in viata dupa accidente cu adevarat teribile, cu pasionati de explorare extrema sau cu experti in tehnici de supravietuire.
 
Iti propunem o carte plina de metode, sfaturi si lectii incredibile despre cum sa invatam din esecuri si despre atitudinea optima pe care ar trebui sa o avem in fata incercarilor pe care viata ni le aduce in cale. O carte despre igiena emotionala, fizica si comportamentala care ne permite sa ne gasim echilibrul si sa iesim din postura de victime ale destinului. O carte care ne ajuta sa nu mai vedem norocul ca pe o simpla probabilitate si care ne arata cum sa ne descurcam singuri, cum sa ne ascultam intuitia si bunul-simt, cum sa ramanem ancorati in prezent, cum sa vedem frumosul in orice situatie disperata, dar si cum sa avem incredere ca suntem singurii capabili sa gasim solutiile perfecte pentru noi.

Etichete: Reteta norocului, Christophe Haag, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.