Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Rețeaua împăratului

Rețeaua împăratului

Steve Berry
  • 59,00 lei
În stoc

Wishlist

În cea mai recentă aventură Cotton Malone a lui Steve Berry, autor de bestsellere New York Times, iese la iveală un dosar secret al unui spion sovietic din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, cu informații care, dacă se dovedesc adevărate, nu doar ar rescrie istoria, ci ar putea afecta viitoarele alegeri naționale din Germania și ar modifica peisajul politic al Europei.

Doi candidați se luptă pentru a deveni cancelar al Germaniei. Unul este un patriot care a slujit în ultimii șaisprezece ani, celălalt un uzurpator, aprinzând flăcările urii naționaliste. Ambii adăpostesc secrete, dar numai unul știe adevărul despre celălalt. Ei se află pe un curs de coliziune, având ca punct central evenimentele unei zile fatidice - 30 aprilie 1945 - și ceea ce s-a întâmplat adânc sub Berlin, în Fürher bunker. Adolph Hitler și Eva Braun au murit acolo? Martin Bormann, confidentul apropiat al lui Hitler, a reușit să scape? Și, și mai important, unde au dispărut miliardele din comoara nazistă în zilele de apus ale celui de-al Doilea Război Mondial? Răspunsurile la aceste întrebări vor determina cine de vine următorul cancelar al Germaniei.

STEVE BERRY este avocat și, deși nu mai practică avocatura, se implică în politica locală din Georgia. Interesul său pentru istorie l-a îndemnat spre cariera de scriitor. A debutat în 2003 cu thrillerul Camera de chihlimbar, care a devenit imediat un bestseller în Statele Unite. Următoarele sale cărți au urcat rapid în topurile întocmite de USA Today, Publisher’s Weekly, The New York Times.

  • Autor: Steve Berry
  • Editura RAO
  • ISBN: 9786060067283
  • Număr pagini: 512
  • Limba: romana
  • Format disponibil: hardcover
  • Dimensiune: 130 x 200
  • Anul: 2022

Etichete: Reteaua imparatului, Steve Berry, Editura Rao, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Secretul marelui sigiliu (ed. de buzunar)
Ultima colonie

Ultima colonie

Steve Berry


45,00 lei

Taina președintelui

Taina președintelui

Steve Berry


49,99 lei

Protocolul Varșovia - buzunar

Protocolul Varșovia - buzunar

Steve Berry


38,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.