Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Weekenduri de vis în România. Razvan Marcu , Alexandra-Elena Marcu

Weekenduri de vis în România. Razvan Marcu , Alexandra-Elena Marcu

Răzvan Marcu Alexandra-Elena Marcu
  • 18990 lei
În stoc

Wishlist

De la satele transilvanene senine si de la bisericile fortificate ce le vegheaza dincolo de vremuri, la padurile neatinse si ruralul inca autentic. De la casele vechi, transformate atent in locuri calde pentru oaspeti, la conacele si castelele in care se scriu inca istorii personale. De la cabanele minimaliste ce-ti devin cuib in varf de munte, la hoteluri-boutique-experiente. De la punctele gastronomice locale, unde se naste o alta bucatarie romaneasca, cu savori noi si vechi, la povestile deslusite in crame romanesti, printre arome de prune uscate, fructe de padure si coacaze negre. Am reunit aici, intr-o forma complexa si revizuita, experiente noi, locuri cu suflet, concepte inovatoare, exemple de pionierat si de bune practici in turismul romanesc de nisa. Vezi fiecare loc, experienta si imagine drept o fereastra catre lume. Ti se va deschide, in timp ce mai descoperi ceva nou, potrivit tie in calatorie, in cazul in care te vei convinge sa pornesti, la randul tau, la drum: reintoarcere in timpul bun, renastere din barne vechi, degustare de romanesc, lectii, patrimoniu si valoare, ritualuri sau, pur si simplu, regasire; in natura vie, verde, la propria fereastra, dimineata.

 

Romania poate fi calatorie, weekend, vis si vacanta, dar noi credem ca este astazi, mai mult decat oricand, despre timpul petrecut cu tine intr-un loc pe care l-ai numi usor acasa. Si… despre tot ce ti se oglindeste pe chip drept fericire. Descopera, cutreiera, cunoaste, pastreaza in gand. Acest pamant are cu siguranta ceva sa iti ofere.


Etichete: Alexandria Librării, Weekenduri de vis în România. Razvan Marcu, Alexandra-Elena Marcu, Editura Litera

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


52 de weekenduri de vis în România

52 de weekenduri de vis în România

Alexandra-Elena Marcu
Răzvan Marcu


11990 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.