Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Răstignit între cruci. Volumul I

Răstignit între cruci. Volumul I

Vasile Lupasc Sfintes
  • 42,00 lei
În stoc

Wishlist

Romanul de debut al scriitorului Vasile Lupasc Sfinteș, descrie viața tumultoasă a voievodului Vlad Țepeș-Drăculea și a celor patru cavaleri din garda Măriei Sale, Ler, Stroe, Mihnea și Marcu. Scris într-o manieră fluentă cu un deosebit de plăcut iz arhaic, îmbinând informația istorică cu umorul și aventura, romanul a fost cumpărat în anul 2015 de către o companie de producție din Holywood în vederea realizării unui film istoric.

„O carte, un nume… O carte care scoate la lumină un personaj istoric de talie colosală, care a marcat timpul său, un luminat războinic care a cunoscut gloria, trădarea și mai apoi întinarea numelui de către negustorii sași, scriitorii britanici sau producătorii holywoodieni.

Vasile Lupașc, prin măiastrul său condei și prin stilul său rafinat, a reușit să ne dăruiască portretul lui Vlad Vodă Țepeș, așa cum puțini îl știam. „Răstignit Între Cruci” marchează în cartea românească un ADEVĂR asa cum ni l-am dorit de mult. Mulțumesc acestui însemnat om pentru curajul și imensul talent de a ne purta prin vremurile aprigului Țepeș-Drăculea.” Gheorghe Zamfir

“Răstignit Între Cruci este cartea pe care o așteptam cu toții de la 1897 încoace. După romanul cu vampiri al lui Bram Stocker niciun roman istoric nu a spus povestea adevăratului Drăcula cu atâta acuratețe și farmec. Scris chiar în orașul regelui Dracula, Târgoviște, de către un istoric român, Răstignit Între Cruci este o carte cu nimic mai prejos decât Cei Trei Mușchetari sau recentele Lord Of The Rings sau Hobbit-ul. Autorul, Vasile Lupasc, este și un cercetator de primă mână al perioadei lui Vlad Dracula. Recent a adus de la Biblioteca vaticanului un manuscris despre Darcula care va fi tradus în premieră mondială și integrat în romanul Răstignit Între Cruci ca sursă istorică.” David Scott,scriitor, U.K.


Etichete: Răstignit între cruci, Vasile Lupasc Sfinteș, Editura Rhea, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Vlad

Vlad

Vasile Lupasc Sfintes


63,00 lei

Marea carte a Unirii. Începuturi

Marea carte a Unirii. Începuturi

Vasile Lupasc Sfintes


63,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.