Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală

Eckhart Tolle
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

„Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform căruia este benefic să trăim ancorați în prezent. Filozofia cărții pledează pentru debarasarea de «corpul-durere», o forță distructivă pe care o exercită mintea și ego-ul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus în 33 de limbi și se bucură de apreciere din partea multor celebrități, cum ar fi Oprah Winfrey, care a declarat că este una dintre cărțile ei preferate, și actori renumiți, precum Meg Ryan și Jim Carrey.” (The New York Times)

„În cărțile sale, Tolle nu urmărește inducerea unei transformări spirituale subite în rândurile cititorilor, ci dorește, mai curând, să împărtășească o viziune complexă asupra psihologiei umane, ale cărei rădăcini merg până la budism, hinduism și islamul sufit. Majoritatea oamenilor nu trăiesc cu adevărat în prezent, având senzația că momentul următor este mai important decât cel actual. Pentru unii, este cu adevărat revelator să conștientizezi că-ți trăiești viață chiar acum.” (Oliver Burkeman, The Guardian)

Mesajul cărții de față este pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm șansă de a avea o viață fericită. Pentru a ajunge însă acolo, trebuie să ne răspundem la o întrebare: imaginea pe care o avem asupra realității este, într-adevăr, cea mai adecvată? Ne reprezintă cu adevărat? Știm cine suntem, care este puterea noastră reală și în ce constă această de fapt? Prin răspunsurile sale la aceste întrebări, autorul ne inițiază într-o călătorie spirituală prin care învățăm să depășim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu ceea ce gândim.

În urmă lecturii, ajungem să fim cu adevărat împăcați cu noi înșine și cu ceilalți. Ne descoperim sinele autentic, complet și perfect.

Conștientizând faptul că suntem Ființă din spatele gândirii, liniștea din spatele zgomotului minții, iubirea și bucuria din spatele durerii, ajungem la libertate, salvare, iluminare.

Aducând prezentul în ceea ce simțim și anulând identificarea cu corpul‑durere, ne transformăm experiență. Anularea identificării cu gândirea înseamnă să fim observatorii tăcuți ai preocupărilor și ai comportamentului nostru, dar mai ales ai tiparelor repetitive de gândire și ai rolurilor jucate de către ego.

În momentul în care încetează critică, prin acceptarea realității existente, ne eliberăm de minte, facem loc iubirii, bucuriei, păcii.


Etichete: Alexandria Librării, Puterea prezentului, Ghid de dezvoltare spirituală, Eckhart Tolle, Editura Curtea Veche

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Omul și simbolurile sale

Omul și simbolurile sale

Aniela Jaffe
Jolande Jacobi
Joseph L. Henderson
M. L. von Franz
Carl Gustav Jung


59,00 lei

Fericirea în vid

Fericirea în vid

Arthur Suciu


12,90 lei

12 ani de sclavie

12 ani de sclavie

Solomon Northup


19,30 lei

Educația creștin-ortodoxă a copiilor în zilele noastre
Lev Tolstoi. Fuga din rai

Lev Tolstoi. Fuga din rai

Pavel Basinski


52,10 lei

Curajul în sălbăticie

Curajul în sălbăticie

Brene Brown


42,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.