Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Puterea educației financiare

Puterea educației financiare

Alexandru Dinu
  • 3900 lei
În stoc

Wishlist
Pe Alexandru Dinu, autorul cartii Puterea educatiei financiare, il cunosc de peste 25 de ani. Este licentiat in Management si master in Managementul Serviciilor de Sanatate (Academia de Studii Economice din Bucuresti), consultant financiar, acreditat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.), si antreprenor/intraprenor.   
 
Despre lucrare. Din perspectiva celui calificat in psihologie, apreciez, totodata, ca prezenta lucrare transmite justa constatare, de iz de asemenea psihologic, ca obiceiurile financiare, ca orice obiceiuri comportamentale, constituie apanajul unor modele de formare a personalitatii in perioada copilariei si a adolescentei, care include si latura caracterului, unul dintre factorii determinanti ai comportamentului financiar, acestea impregnandu-se in subconstientul copilului, ca, mai tarziu, respectivul, aflandu-se in postura decidentului financiar, sa le aplice similar celor invatate, traite si conturate. De aceea, prin prezenta carte, nu se subliniaza doar constatarea cu pricina, ci se si indeamna la constientizare, la actiune si la imbunatatirea obiceiurilor pe acest plan, astfel incat efectele inregistrate in privinta nivelului de trai si a situatiei calitatii vietii sa inceapa sa se optimizeze.
 
Cuprinsul lucrarii. Pe langa informatiile, argumentele cu privire la educarea comportamentului financiar si recomandarile de optimizare a vietii financiare, cartea Puterea educatiei financiare este, pe alocuri, se poate spune, si de psihologie, iar referirile la piramida trebuintelor, creata de catre psihologul umanist Abraham Maslow, precum si transpunerea acesteia in piramida educatiei financiare, capitol in care se prezinta si experimentul care vizeaza capacitatea de rabdare si autocontrol, realizat de catre psihologul american Walter Mischel, in perioada in care era profesor la Universitatea Stanford, confirma aceasta conexiune aflata intre cele doua domenii.

Etichete: Puterea educatiei financiare, Alexandru Dinu, Editura Evrika, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.