Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Prietenii din Arena As

Prietenii din Arena As

Ionel Stoica
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist
Poate ca in viata nimic nu este intamplator si, totodata, nimic nu este ceea ce pare. 13!? Treisprezece personajelor, treisprezece personalitati reunite intr-o carte inedita. Oameni cunoscuti, venerati si apreciati pentru reusitele si pentru amprenta vietii si carierei lor din Arena Asilor, a performerilor.
 
In mod firesc, notorietatea publica, popularitatea incontestabila a acestor personaje cu adevarat de poveste au dus la o furibunda rascolire a vietii lor. Bune sau, poate, mai putin bune  - multe s-au scris si multe, mult mai multe s-au spus despre Prietenii reuniti acum intre copertele acestei carti.
 
Tocmai de aceea, acest demers este unul cu adevarat temerar. Oare ar mai fi ceva de aflat despre acesti oameni?! Raspunsul le apartine doar celor care, asemenea celui care a cutezat sa astearna pe hartie aceste intamplari, vor gasi ragazul si vor avea curiozitatea lecturarii acestei carti scrise sub semnul deplinei onestitati, a celei mai sincere recunostinte si autentice prietenii.
 
Cartea contine pagini cu imagini inedite din arhiva personala a autorului.

Etichete: Prietenii din Arena As, Ionel Stoica, Editura Neverland, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.