Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Povestea neamului românesc. Vol. 4

Povestea neamului românesc. Vol. 4

Mihail Drumeş
  • 3800 lei
În stoc

Wishlist

Volumul de față are ca sursă de inspirație personajele istorice – domni și doamne deopotrivă – și evenimentele cele mai importante petrecute de‑a lungul secolului al XVI‑lea în Țara Românească și Moldova, în contextul unei Europe dominate de spiritul Renașterii.

„— Sufletul meu, cuvioșia ta, umblă tot către cele sfinte! mărturisi odată Neagoe, deși era tânăr, în floarea bărbăției. Dar ai mei din țară hotărâră că trebuie să le fiu voievod! Și mi‑au vârât acest gând în cap, de nu mai pot să‑l scot. De‑or izbuti cu mine înseamnă că așa vru Dumnezeu, de nu, voi face tot după simțirea mea, pentru pacea și mântuirea sufletului.“

Scrisă într‑un limbaj universal, Povestea neamului românesc se află la granița dintre beletristică și literatură de popularizare – informația istorică este împletită cu ficțiunea, făcând‑o atrăgătoare și ușor de accesat.

Prezenta ediție reproduce volumele I și II publicate de Editura Didactică și Pedagogică în 1978 și 1979.


Etichete: Povestea neamului românesc, Mihail Drumes, Editura Cartea Romaneasca, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.