Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Plagiatul

Plagiatul

Mirel Anghel
  • 32,00 lei
În stoc

Wishlist

Lucrarea Plagiatul apare din necesitatea de a aduce o contribuție importanta domeniului eticii publicarii lucrarilor științifice, mai exact problematicii plagiatului. Paginile ei se pot dovedi utile comunitații universitare din Romania, pieței editoriale din diverse domenii, precum și celor care aspira la obținerea unui titlu științific sau grad didactic.

Cartea scrisa de Mirel Anghel, Director al Centrului de Cercetare in Etica Aplicata al Universitații Tehnice de Construcții București, are in special un rol proactiv, deoarece ii ajuta pe autori sa identifice din stadiu incipient posibilele situații de plagiat ce ar putea fi comis din diverse cauze, uneori fara intenție sau din cauza necunoașterii unor reguli de documentare, citare sau scriere a unei lucrari de ținuta academica.


Etichete: Plagiatul, Mirel Anghel, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.