Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Masacrul de la Two Storm Wood

Masacrul de la Two Storm Wood

Philip Gray
  • 6990 lei
În stoc

Wishlist

Nu a vrut să vorbească despre Two Storm Wood. Parcă locul și-ar fi găsit drum în interiorul lui, întunericul răspândindu-se ca o pată, infectându-i gândurile și visele.


Logodnicul lui Amy Vanneck este un soldat pierdut printre cei mulți, dar ea nu este pregătită să accepte că trupul lui s-ar putea să nu fie găsit niciodată. Sfidând convențiile, greutățile și șansele mici, ea pleacă în Franța, hotărâtă să descopere ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care l-a iubit atât de mult.


Căpitanul Mackenzie este un supraviețuitor al războiului, dar încă prizonierul acestuia. Nu se poate întoarce acasă până când tovarășii săi căzuți pe front nu sunt recuperați și înmormântați. Dar totul se schimbă atunci când face o descoperire înfiorătoare sub ruinele unui adăpost german.


În curând, devine clar că ceea ce a descoperit Mackenzie este o crimă de război de o sălbăticie inumană. Pe măsură ce adevărul întunecat iese la iveală, atât el, cât și Amy pornesc în căutarea unui psihopat, unul pentru care atrocitățile de la Two Storm Wood nu reprezintă un sfârșit, ci doar începutul.


„Unul dintre cele mai palpitante thrillere pe care le-am citit vreodată... Câmpul de luptă este un personaj în sine... E greu să lași din mână această poveste inteligentă și întunecată.”


D.B. John, autorul cărții Star of the North


 


„Roman de atmosferă, îndelung documentat, Masacrul de la Two Storm Wood scoate la lumină ororile și traumele Primului Război Mondial, care continuă și după terminarea acestuia. Este un roman care nu numai că te informează, dar te și ține legat de scaun în același timp.”


Abir Mukherjee, autorul seriei Wyndham & Banerjee


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Masacrul de la Two Storm Wood, Philip Gray, Editura Niculescu

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.