Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Când prietenia m-a urmat acasă

Când prietenia m-a urmat acasă

Paul Griffin
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

După ce a absolvit Dartmouth College cu o diplomă în studii despre film, PAUL GRIFFIN era pregătit să își caute de lucru ca ospătar sau barman, bucătar, paramedic, dresor de câini sau șofer. A spălat vase cot la cot cu Vin Diesel. A făcut filme și a scris proză scurtă, piese de teatru, scenarii și romane în care adesea personaje erau câinii vagabonzi care obișnuiau să dea din coadă prin preajma apartamentelor în care locuia la acea vreme. A lucrat în construcții, a încărcat camioane și a predat la clasă. Meseria de profesor i s-a părut cea mai grea și cea mai frumoasă dintre toate pe care le-a făcut. A început cu echipa Creative Arts, alături de care s-a specializat în atelierele de prevenire a HIV/SIDA și de rezolvare a conflictelor. În prezent se implică în proiecte de alfabetizare a adolescenților aflați în detenție, alături de organizații precum Literacy for Incarcerated Teens și Behind the Book. A-i vedea pe tineri cum învață să își spună poveștile în feluri care îi pot aduce cu un pas mai aproape de împlinirea visurilor lor este pentru Paul ceva la fel de prețios ca descoperirea unei comori. Locuiește împreună cu familia lui, deopotrivă umană și canină, în New York – un oraș doldora de povești, ca să nu mai vorbim despre personaje.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Când prietenia m-a urmat acasă, Paul Griffin, Editura Curtea Veche

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha
Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.