Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali

Ortopedie și traumatologie pentru asistenți medicali

Monica Moldoveanu Marius Niculescu
  • 36,90 lei
În stoc

Wishlist

Acest suport de curs este destinat elevilor școlilor postliceale sanitare și personalului mediu din sistemul sanitar. Există o mulțime de cauze care pot afecta aparatul locomotor: accidente rutiere, casnice, profesionale, activități sportive, boli degenerative, infecții. Pentru a detecta corect problemele reale și a decide care este cea mai bună metodă de îngrijire, personalul medical cu pregătire medie trebuie să știe să abordeze principalele afecțiuni ortopedico-traumatice. Cei care își însușesc principiile și normele expuse în acest volum vor fi capabili să identifice și să încadreze corect semnele și simptomele, vor cunoaște principalele investigații recomandate, precum și măsurilor de prevenire și tratamentul necesar pentru recuperarea bolnavilor care suferă de aceste afecțiuni.


Etichete: Ortopedie si traumatologie pentru asistentii medicali, Monica Moldoveanu, Marius Niculescu, Editura All, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.