Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Orașul sufletelor pierdute

Orașul sufletelor pierdute

Cassandra Clare
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

Simon se ridica in picioare si se uita tamp la usa de la intrare a casei sale. Nu cunoscuse niciodată o altă casă. Acesta era locul în care părinţii lui 11 aduseseră când se născuse. Crescuse între zidurile casei din şirul de alte asemenea din Brooklyn. Se jucase pe stradă, la umbra copacilor stufoşi, vara, şi improvizase sănii din capacele containerelor de gunoi, iarna. in casa aceasta, familia lui tinuse shivah-ul după ce tatăl lui murise. Aici o sărutase pe Clary pentru prima oară. Nu-şi imaginase vreodată o zi în care uşa casei avea să fie închisă pentru el. Ultima oară când o văzuse pe mama lui, ea îl numise monstru şi se rugase de el să plece. El o făcuse să uite că era vampir, folosind iluzia magică, fără să ştie, însă, cât timp avea să dureze iluzia. in timp ce stătea în aerul rece al toamnei, uitându-se fix înainte, Intelese că nu durase destul. Uşa era acoperită cu semne — stele ale lui David mâzgălite cu vopsea, forma scrijelită a simbolului Chai, viaţă. Amulete erau legate dc clanţă şi de ciocănel. O hamsa, Mâna Domnului, acoperea vizorul.

Amortit, intinse mana spre pergamentul mezuzah, lipit pe partea drcapta a catului. Vazu fumul ridicandu-se din locul unde mana lui atinsese obiectul sfant, dar nu simti nimic. Nici o durere. Numai un cumplit gol alb, adunandu-se incetintr-o furie rece.

Dadu un picior in usa si auzi ecoul rasunand in casa.


Etichete: Orasul sufletelor pierdute, Cassandra Clare, Leda, Editura Corint, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Orașul oaselor

Orașul oaselor

Cassandra Clare


4990 lei

Orașul Îngerilor Căzuți

Orașul Îngerilor Căzuți

Cassandra Clare


4990 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.