Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
O călătorie spre centrul Pământului

O călătorie spre centrul Pământului

Jules Verne
  • 2000 lei
În stoc

Wishlist

... Acul busolei sărea de la un pol la altul, cu zvâcnituri bruşte, parcurgea toate punctele cadranului şi se întorcea din nou. Ştiam că, după teoriile cele mai cunoscute, scoarţa minerală a globului nu este niciodată într-un repaus absolut: schimbările produse de descompunerea materiilor interne, agitaţia produsă de marile curente lichide, acţiunea magnetismului tind să o zguduie fără încetare, chiar şi atunci când oamenii de la suprafaţă îşi închipuie că totul e liniştit dedesubt. Un astfel de fenomen nu m-ar fi îngrijorat prea tare sau, cel puţin nu ar fi dat naştere unor temeri atât de groaznice.

Dar alte fapte, alte împrejurări de o anume natură îmi dezvăluiră treptat adevărata stare de lucruri. Detunăturile se înmulţiră. Nu le-aş putea asemui decât cu un mare număr de căruţe, alergând cu repeziciune pe caldarâm, sau cu vuietul neîntrerupt al tunetului.

Busola, zdruncinată de fenomenele electrice, îmi întări convingerea: scoarţa minerală ameninţa să se rupă, masivele granitice să se izbească unele de altele, fisura spre care eram purtaţi fără voia noastră să se astupe, golul să se umple cu fragmente de roci, iar noi, bieţi muritori, eram ameninţaţi să fim zdrobiţi în această grozavă strânsătură.

— Unchiule! Unchiule! strigai eu. Suntem pierduţi, cu adevărat pierduţi!


Credeţi că în centrul Pământului poate exista o altă lume? Ei bine, autorul crede că există. O călătorie extraordinară în interiorul Pământului marca Jules Verne.

  • Autor: Jules Verne
  • Editura GRAMAR
  • ISBN: 9786068395425
  • Număr pagini: 224
  • Ediție: 1
  • Limba: română
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune:
  • 140 x 200

Etichete: O călătorie spre centrul Pământului, Jules Verne, Editura Gramar, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


20 000 de leghe sub mări

20 000 de leghe sub mări

Jules Verne


2500 lei

Căpitan la cincisprezece ani

Căpitan la cincisprezece ani

Jules Verne


2500 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.