Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Muzeul vârstelor. Istoria imaginată a unei capodopere

Muzeul vârstelor. Istoria imaginată a unei capodopere

Eveline Pauna
  • 46,00 lei
În stoc

Wishlist

„Tineti in maini o carte concentrata, ca o pastila efervescenta. Ea capata note energizante atunci cand gaseste mediul favorabil pentru a developa gustul pentru cercetarea domeniului fascinant al psihicului uman. Eu l‑am invadat avand curajul pe care‑l poate gusta doar un profan.” Eveline Pauna Muzeul varstelor va fi o lectura cu adevarat incitanta si subtila, plina de invataminte si (aproape) adevarata, mai ales ca, asa cum spune insasi autoarea: „De ce ar fi mai putin pretioasa o bucurie imaginata decat o bucurie petrecuta, de vreme ce amandoua sunt bucurii traite?!”

Despre autor:

EVELINE PAUNA este jurnalista si specialista in Comunicare. I s-a acordat Premiul Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR) pentru Talk-Show Cultural (2014). A fost distinsa de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania cu Premiul pentru Jurnalism Digital (2017) si Premiul pentru Carte de Publicistica (volumul Dincolo de Ferestre -(tele)nuvela din carantihna, Editura RAO, 2020). Are certificatul din partea Guinness World Records pentru calitatea de PR Specialist (2018). A fost distinsa cu Medalia de Aur de catre Academia Internationala „Mihai Eminescu“ pentru contributia adusa universului cultural (2019). A mai scris: Sa cultivam recunostinta, Povestea unui jurnalist - Ion Marin, Marile Intalniri - Nemuritorii, Femeia la 30 de ani, Dincolo de Ferestre - (tele)nuvela din carantihna.

  • Autor: Eveline Pauna
  • Editura RAO
  • ISBN: 9786060067306
  • Număr pagini: 224
  • Limba: romana
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune: 130 x 200
  • Anul: 2022

Etichete: Muzeul varstelor, Istoria imaginata a unei capodopere, Eveline Pauna, Editura Rao, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.