Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Anotimpurile minciunii

Anotimpurile minciunii

Monica Tatoiu
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist

E o carte cu și despre întrebări. Monica Tatoiu nu are răspunsuri, ci mai degrabă întrebări care provoacă. Asta într-o lume în care nu mai avem analiști politici, ci doar furnizori de opinii. O incizie profundă în realitatea românească făcută cu acuratețe de lama, după care descoperi cu uimire roșul subțire al sângelui: un adevăr dureros. Monica Tatoiu nu s-a lăsat înșelată de clișeul comun potrivit căruia diavolul lucrează cu detaliile și a revelat într-un stil plăcut, propriu, că acesta lucrează cu aparențele. E un dialog fertil, fecund, incitant cu cititorul. O carte-întrebare, pentru un public cititor inteligent, stârnit să găsească el însuși răspunsuri. Pentru că numai prostul e atât de sigur de răspuns, încât nu are nevoie nici măcar de întrebare..." Doru Costea, avocat

"Din fericire, Dumnezeu, pe lângă un pământ roditor, ne-a mai dat și o intuiție nativă. Cu ea supraviețuim de ani buni în față asaltului prostiei cu care darurile au venit la pachet. Încă suntem printre țările cu încredere mare în construcția europeană." Monica TatoiuMonica Tatoiu a fost profesoară de matematică și apoi CEO al Companiei Oriflame România. Are un doctorat în matematică (1990) și un doctorat în Științele Educației (1998). În prezent, conduce Fundația Noi Citim, pe care a fondat-o în 2006.

  • Autor: Monica Tatoiu
  • Editura RAO
  • ISBN: 978-606-006-336-0
  • Număr pagini: 304
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Anotimpurile minciunii, Monica Tatoiu, Editura RAO

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha
Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.