Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Momki, Savantul trăsnit, Cele cinci simțuri
Momki, Savantul trăsnit, Cele cinci simțuri

Momki, Savantul trăsnit, Cele cinci simțuri

Network One Distribution
  • 31,60 lei
În stoc

Wishlist

Momki, Savantul trăsnit, Cele cinci simțuri

"Cele cinci simțuri – Savantul Trăsnit 20 de scamatorii științifice uimitoare Puteți construi un telefon din pahare? Puteți face o furculiță să cânte? Puteți crea o iluzie astfel încât să vedeți o gaură în palma dumneavoastră? Îndrumă-i pe cei mici în tainele științei. Copiii se vor bucura de acest joc făcând o furculiță să cânte, construind un telefon din două pahare și o bucată de sfoară, sau creând iluzia unei palme găurite. Savantul trăsnit ne ajută să înțelegem lumea înconjurătoare făcând experimente și distrându-ne în același timp. În această cutie cu scamatorii științifice veți găsi 20 de cartonașe, fiecare conținând o scamatorie reală, care are o explicație științifică simplă și totuși genială. Toate trucurile magice sunt destinate copiilor cu vârsta de peste 6 ani. Unele scamatorii pot necesita supravegherea adulților, acolo unde se indică acest lucru. Seria Savantului Trăsnit a fost creată prin asocierea dintre 2 savanți trăsniți și The Purple Cow. Timp de mai bine de 10 ani, savanții trăsniți le-au insuflat copiilor pasiunea pentru știință, iar pentru acest set au ales scamatorii extraordinare! Vârsta: 6-99"


Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.