Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Marius Ghenea

Marius Ghenea

Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst România (3TS Capital Partners), antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est, Marius Ghenea se află în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România. Co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, el s-a implicat în multe activități educaționale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups România, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei și este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori și manageri.


Este cunoscut ca unul dintre invitații permanenți din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este în plus și autorul primei cărți românești de antreprenoriat, intitulată Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri.Antreprenoriat - Ediție aniversară 2011-2021 - Precomandă

Antreprenoriat - Ediție aniversară 2011-2021 - Precomandă

Livrarea se va face începând cu data de 22 MARTIE 2021.Orice aniversare are amestecate înăuntrul său sentimente frumoase, dar diverse și uneori contradictorii: pe de o parte, bucurie, pentru că durabilitatea, perenitatea sunt elemente intrinseci ale valorii, reușitei, performanței; pe de altă parte, tristețe sau, în orice caz, nostalgie, pentru că, atunci când te uiți înapoi, mai ales pe perioade mai lungi de timp, descoperi de cele mai multe ori că au rămas acolo, în urmă, oameni, companii, evenimente importante, persoane și lucruri care s-au dus, iar unele nici nu mai revin. Cu atât mai mult mă bucur însă că putem lansa această ediție aniversară de 10 ani, chiar cu conținutul său original, însă îmbogățită cu multe gânduri și idei de la persoane care au ceva de spus nu doar în business, dar și în educație și în societatea românească.M-am gândit în această situație că ar trebui să îmi asum și eu o provocare sui-generis de 10 ani, și anume să încerc să văd ce s-a schimbat în acești ani în peisajul antreprenorial românesc și internațional, față de ce puneam la acel moment în filele cărții „Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”. Iar în această epocă grăbită, globalizată și tehnologizată, schimbarea a rămas, pare-se, singura „constantă” a vieții noastre. În 2011, la lansarea cărții, societatea noastră abia începuse să iasă, destul de timid, din criza financiară globală, deși semnele acesteia erau încă vizibile la tot pasul. Zece ani mai târziu, suntem într-o altă criză, care nu arată deloc așa cum a arătat criza anterioară: este o criză asimetrică, ce a pornit de la criza sanitară și apoi s-a propagat cu unde de șoc, foarte ciudate și inegale, în diverse domenii de afaceri și în foarte multe aspecte ale vieții sociale, ale societății în ansamblu. Și ale cărei efecte vor fi, mi-e teamă, resimțite un timp mult mai îndelungat decât la orice criză dinaintea acesteia.                                                                                                                                                                                                                                                                  Marius Ghenea..


69,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.