Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Matematică. Caiet de vacanță. Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative. Clasa a VII-a

Matematică. Caiet de vacanță. Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative. Clasa a VII-a

Maria Zaharia
  • 22,00 lei
În stoc

Wishlist

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019


Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:


conținuturile teoretice obligatorii prevăzute în programa școlară sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programă;

activitățile de învățare (exercițiile și problemele) propuse sunt și ele minimale și alese cu multă grijă, unele cu conținut inter- și transdisciplinar, cu parcurgere ușoară, stimulativă și provocatoare.

În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.


Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.


Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și dezvoltarea competențelor matematice.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Matematică, Caiet de vacanță, Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative, Clasa a VII-a, Maria Zaharia, Editura Paralela 45

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.