Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Malta. Călător pe Mapamond

Malta. Călător pe Mapamond

Mariana Pascaru Florin Andreescu
  • 31,50 lei
În stoc

Wishlist

Malta - Călător pe Mapamond, editura Ad Libri: Nouă serie Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipa editurii Ad Libri – editura cu o prezența îndelungată pe piață cărții de turism din România. 

Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid complet, cu informații numeroase, aduse la Seria de ghiduri turistice Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipa editurii Ad Libri. 

Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid turistic Malta complet.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Malta, Călător pe Mapamond, Mariana Pascaru, Florin Andreescu, Editura Ad Libri, Reducere, Carte, Autor, Online, Ghid turistic, Călătorii, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha
Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.