Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cele șapte surori. Sora furtună. Povestea lui Ally

Cele șapte surori. Sora furtună. Povestea lui Ally

Lucinda Riley
  • 5999 lei
În stoc

Wishlist

Ally D’Aplièse se pregătește să ia parte la una dintre cele mai periculoase competiții de iahting din lume când află vestea morții subite și misterioase a tatălui ei adoptiv. Se întoarce în grabă la casa familiei ca să se întâlnească cu cele cinci surori ale ei, dar descoperă acolo că tatăl adoptiv, un miliardar cu multe secrete, căruia fetele îi spun, în glumă, Pa Salt, le-a lăsat fiecăreia dintre ele câte un indiciu fascinant despre adevărata lor origine. Mai mult, Ally se bucură de o poveste de dragoste care nu durează de multă vreme, dar este profundă și pasională și îi va schimba viața pentru totdeauna. Dar în jurul ei se întâmplă lucruri care îi răstoarnă așteptările, așa că Ally se hotărăște să urmărească pista lăsată de tatăl ei, care o conduce spre frumusețea înghețată a Norvegiei… Aici, Ally începe să-și descopere rădăcinile și felul în care viața ei se leagă inexplicabil de cea a unei tinere cântărețe necunoscute, Anna Landvik, care a locuit în Bergen cu o sută de ani în urmă și care a cântat în prima audiție a celebrei suite simfonice Peer Gynt, compusă de Edvard Grieg. Cu cât Ally află mai multe despre Anna, cu atât începe să se întrebe cine a fost, cu adevărat, Pa Salt. Și de ce nu a apărut niciodată cea de-a șaptea soră? Sora furtună este al doilea roman din seria electrizantă a Lucindei Riley, Cele șapte surori.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Cele șapte surori. Sora furtună. Povestea lui Ally, Lucinda Riley, Editura Litera, Blue Moon, Carte, Beletristica, Literatură universală, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Café au lait

Café au lait

Julian Barnes


2690 lei

Din toate bogățiile

Din toate bogățiile

Stefano Benni


2690 lei

Cele mai frumoase povestiri Vol. 2
Învingătorii

Învingătorii

Danielle Steel


4990 lei

Treimea (Seria Războiul celor două roze, partea a II-a)
Cele sapte surori. Sora pierduta

Cele sapte surori. Sora pierduta

Lucinda Riley


5999 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.