Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo s-a născut la Ierusalim, a crescut în Los Angeles şi a absolvit Universitatea Yale. A lucrat în publicitate, jurnalism şi, mai recent, s-a specializat în make-up şi efecte speciale. În prezent, locuieşte şi scrie la Hollywood. Este membră a trupei Captain Automatic.


Răzbunarea Ciorilor

Răzbunarea Ciorilor

De la autoarea celebrei trilogii GrishaUrmarea volumului Bandă celor şase ciori (nominalizat la Carnegie Medal 2017) este un amestec de Urzeala tronurilor și Ocean’s ElevenKaz Brekker şi echipa lui tocmai au dat o lovitură atât de îndrazneață, încât nici ei nu credeau că vor scapă teferi. Dar în loc să pună mâna pe o recompensă consistentă, sunt nevoiţi să lupte din nou pentru vieţile lor. Înșelată şi slăbită de răpirea unui membru important, echipa a rămas fără resurse, fără aliaţi şi fără speranţa. În timp ce în Ketterdam se adună forţe puternice din întreaga lume, dornice să smulgă secretele periculosului drog numit jurda părem, rivali vechi şi duşmani noi pun la încercare iscusinţa lui Kaz şi loialitaţile fragile din cadrul echipei. Pe străzile întunecate şi întortocheate ale oraşului se va da un război, o luptă pentru răzbunare şi ispaşire care va decide soarta lumii Grisha."Un român sumbru şi violent – una dintre scene înfățișează o paradă de adolescenţi cu revolvere, puşti, pistoale, explozibili şi grenade luminoase, dar de o autenticitate captivantă." (Kirkus Reviews)"Excelent scris… Bardugo se depaşeşte pe sine." (Booklist)"Romanul are toate ingredientele necesare că să ţina cititorii cu sufletul la gură: un şef de bandă viclean, cu un plan pentru fiecare împrejurare, şanse de reuşită aproape nule, o echipă distractivă de inadaptaţi cu talente diverse, o intrigă cu răsturnări de situaţii şi un deznodamânt plin de suspans."  (Publishers Weekly)​ ..


59,00 lei

Regatul luminilor

Regatul luminilor

Ultimul volum din Trilogia GrishaCapitala a căzut. Întunecatul conduce Ravka din tronul său de umbre.Acum, soarta ţării depinde de fragila Invocatoare a Soarelui, de o iscoadă căzută în dizgraţie şi de rămăşiţele unei armate magice, cândva măreaţă.Pornită în căutarea ultimului amplificator al lui Morozova, Alina încheie noi alianţe şi lasă deoparte vechile rivalităţi.Pe măsură ce află secretele Întunecatului, descoperă un trecut ce va schimba pentru totdeauna felul în care vede legătura lor, precum şi puterea cu care e înzestrată.Numai pasărea de foc mai poate împiedica distrugerea Ravkăi, însă prinderea ei ar putea să o coste pe Alina viitorul pentru care luptă.„Alina este o marginală şi aşa mă simţeam şi eu când eram mică. Îşi doreşte foarte mult să aparţină unui loc din lumea asta şi din această cauză face nişte alegeri greşite. Am fost crescută de bunicii mei într-un loc straniu, unde nu prea întâlneai copii. Casa lor se afla pe un deal şi mai tot timpul eram lăsată de capul meu. Cred că ceva din senzaţia aceea de izolare s-a strecurat şi în descrierea Keramzinului (orfelinatul în care cresc Alina şi Mal).” (Leigh Bardugo, pentru Entertainment Weekly)„Eleganţa şi fluiditatea stilului, împreună cu acea lume imaginară desăvârşită fac din Trilogia Grisha o piesă de rezistenţă a genului fantasy.” (RT Book Reviews)„Am reuşit să mă ridic în picioare. Capul mi se învârtea. Mi-am strâns braţul rănit cu mâna teafără şi am pornit clătinându-mă prin întuneric. Nu vedeam nimic, eram complet dezorientată. Dar am continuat să merg prin beznă, încercând să-mi deblochez mintea, să încropesc un plan. Ştiam că volcrele mă puteau ataca în orice clipă, dar era prea riscant să folosesc lumina. Gândeşte!, mă mustram în sinea mea. Nu mai aveam nicio idee. Rămăsesem fără explozibili şi nu puteam folosi Tăietura. Mâneca îmi era plină de sânge şi paşii îmi încetineau. Trebuia să găsesc pe cineva să-mi vindece braţul. Trebuia să mă refac şi să atac din nou. Nu puteam fugi iarăşi de Întunecatul, la fel ca prima oară când luptaserăm în Falie. De atunci, fugisem întruna.”..


49,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.