Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Lee Child

Lee Child

Lee Child este unul dintre cei mai mari autori de thrillere din lume. Cărțile sale se află constant pe liste de bestselleruri de ambele părți ale Atlanticului și sunt publicate în peste o sută de țări. După două dintre romanele sale au fost realizate ecranizări de excepție: Jack Reacher, bazată pe romanul One Shot, și Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată, care a fost lansată în toamna anului 2016. 61 ore

61 ore

ORA 61Iarnă năprasnică în Dakota de Sud. Un auto¬car derapeaza și rămâne în șanț tocmai când începe o furtună de zăpadă.Pe un scaun din spate, Jack Reacher, în drum spre nicăieri. Viață fără bagaje are multe avantaje. Dar și nea¬junsuri, cum ar fi să înfrunți gerul arctic fără o haina groasă.ORA 31Un orășel este amenințat de forțe sinistre.Cu mare curaj, o femeie lupta pentru justiție.Dar, pentru a depune mărturie, ea trebuie să rămână în viață. Are nevoie de ajutorul lui Reacher, fiindcă un asasin este pe urmele ei.ORA 0Și-a găsit Reacher în sfârșit un adversar pe măsură?El nu vrea să facă lumea mai bună. Doar că nu-i plac oamenii care o fac mai rea."Reacher e puternic, înalt, cu principii și un maestru discret al luptei neînarmate. Dar e și un vrăjitor care ghicește viitorul și observă cele mai mici detalii pe baza cărora face deducții surprinzătoare…" - Observer"Un nou roman de Lee Child e evenimentul anului." - Independent"Reacher e un erou emblematic al thrillerului: singuraticul prin excelență." - Daily MailLee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat același liceu unde a studiat și J.R.R. Tolkien și a făcut studii de Drept la Sheffield. A intrat apoi în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani.Killing Floor (Capcană Margrave), prima carte din seria Jack Reacher (ajunsă la 20 de titluri), s-a bucurat de un succes uriaș încă de la apariție. Personajul lui Lee Child este un fost ofițer din poliția militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră țară având slujbe dintre cele mai ciudate și investigand cazuri dubioase și complicate.Versiunea cinematografică a seriei, Jack Reacher, a fost lan¬sată în decembrie 2012, avându-l pe Tom Cruise în rolul principal...


49,00 lei

Capcana Margrave

Capcana Margrave

Primul roman din seria Jack Reacher „Violent și visceral.” (The Denver Post)Când Jack Reacher hotărăște să coboare din autobuz în Margrave, un orășel liniștit din Georgia, își închipuie că singurul lui motiv e să viziteze locul unde a murit marele chitarist de blues Blind Blake. E o zi ploioasă și tot ce vrea e să găsească un restaurant unde să mănânce și să bea o cafea. Dar în Margrave tocmai s a produs prima crimă din ultimii treizeci de ani. Iar Jack Reacher, străinul venit de curând în oraș, devine primul suspect. Așa că, la nici jumătate de oră de la sosire, este reținut și dus la închisoare. Cum urmează și alte crime, poliția e nevoită să accepte că a arestat pe cine nu trebuia. După eliberare, sprijinit de doi detectivi convinși de nevinovăția lui, Reacher, fost polițist militar, începe să investigheze pe cont propriu crimele din Margrave. Pe măsură ce descoperă indiciile care îl vor conduce la făptași, Reacher devine ținta unei echipe de ucigași care vrea să l elimine. Dar și au ales greșit ținta.„Capcana Margrave îmbină suspansul la cele mai înalte cote cu acțiunea trepidantă. Reacher e un erou excelent construit: puternic, taciturn și totuși vulnerabil.” (People)„Un stil excelent și o intrigă ingenioasă, cu scene de o violență brutală, descrise în detaliu, care inspiră groază și creează un suspans continuu.” (The New York Times)„O poveste foarte complexă, cu pericole la fiecare pas și cu suficiente cadavre cât să l facă să zâmbească încântat pe un antreprenor de pompe funebre.” (Kirkus Reviews)..


49,00 lei

Fără al doilea nume

Fără al doilea nume

Povestiri cu Jack ReacherFără al doilea nume, bestseller New York Times, reuneşte toată proza scurtă a lui Lee Child şi oferă cititorilor nenumărate detalii despre viaţa şi peripeţiile lui Jack Reacher. Volumul începe cu Prea mult timp, o povestire în care Reacher, aflat într un orăşel din Maine, e martor la furtul unei poşete şi, dându şi seama că nu e vorba de o simplă tâlhărie, hotărăşte să facă investigaţii. Acţiunea din Căldură mare are loc în 1977, când Jack e adolescent şi îşi petrece vara la New York, unde o pană de curent scoate la iveală partea întunecată a oraşului. Războaie mici îi poartă pe cititori în 1989, când Reacher, poliţist militar, e însărcinat cu elucidarea asasinării brutale a unei femei într-o pădure din Georgia, iar Al doilea fiu dezvăluie momentul în care „creierul reptilian" al lui Reacher devine la fel de important precum forţa muşchilor săi. Colecţia e completată de alte opt povestiri, care întregesc portretul unuia dintre cei mai îndrăgiţi eroi de thrillere din întreaga lume.„Acest volum demonstrează ceea ce fanii lui Lee Child ştiu deja, anume că este un povestitor înnăscut şi un fin observator.” (Publishers Weekly)„Jack Reacher este noul James Bond al zilelor noastre. Pur şi simplu nu ne mai săturăm de aventurile lui. Citesc fiecare roman din serie imediat ce e publicat.” (Ken Follett, autor de bestselleruri New York Times)„Am citit toate cărțile lui Lee Child. Abia o aştept pe următoarea.” (Malcom Gladwell, autorul bestsellerului David şi Goliat)..


45,00 lei

Filiera de la miezul nopții

Filiera de la miezul nopții

#1 Bestseller UK Un roman din seria Jack Reacher „Un thriller impecabil, unul dintre cele mai bune romane ale anului .” (The Washington Post)După ce partenera lui dintr-o aventură mai veche îl abandonează într-o cameră de motel, Jack Reacher își reia călătoria fără o țintă anume și lasă norocul să-i aleagă calea.Ajunge astfel la un banal magazin de amanet unde îi atrage atenția un obiect ciudat: un inel de absolvent al Academiei Militare West Point – un trofeu greu de obținut și la care titularul n-ar renunța ușor. Și mai ciudat este că inelul descoperit de Reacher pare să fi aparținut unei femei. El însuși absolvent West Point, vrea să descopere povestea din spatele acelui obiect și ajunge să fie implicat într-o filieră în care are de a face cu dealeri de droguri, gemene foarte diferite una de cealaltă, o istorie de război încheiată tragic, dependență — totul pe fundalul unui ținut deopotrivă sălbatic și pitoresc.„Romanul lui Lee Child aduce o noutate față de celelalte din serie: o anumită tristețe a peregrinărilor lui Reacher care, străbătând vastele ținuturi pustii din Wyoming, are ceva din singurătatea aparte a eroului american clasic.” (Kirkus Reviews„Un thriller foarte actual, plin de suspans, ce abordează teme complexe.” (Philadelphia Inquirer)„O narațiune pe mai multe niveluri despre cum să faci față situațiilor inimaginabile… E simplu: e de ajuns ca Reacher să coboare dintr-un autobuz, că Lee Child urcă automat pe lista de bestselleruri New York Times.” (ALA Booklist)„Jack Reacher este unul dintre cele mai originale și fascinante personaje pop fiction.” (The Washington Post)..


45,00 lei

Personal

Personal

Jack Reacher e un singuratic. Fost polițist militar, acum duce o existența nomadă, fără niciun scop. Însă CIA și Departamentul de Stat american îl contactează. Cineva a încercat să-l împuște pe președintele Franței. Un singur om ar fi putut s-o facă. Și numai Reacher poate da de urmă lui. Alături de partenera să, agentă Casey Nice, Reacher începe o cursa ce străbate Atlanticul și ajunge la Paris și Londra. Miza n-a fost niciodată mai mare – pentru că, de dată asta, e vorba de o chestiune strict personală.  Suspansul din seria Jack Reacher pare desprins din filmele lui Hitchcock. -- Independent Lee Child revine în forță: ritm alert, dialoguri inteligente, atenția extraordinară la detaliu. - Daily Mail Lunetisti. Gangsteri. Moduri ingenioase de a ucide. Femei puternice. Metropole și orașe mici. Arme. Cafea. Un nou român, o nouă combinație. Un set limitat de factori. E greu să nu te repeți. Dar Lee Child nu se poate opri acum. Nu are cum să se oprească. Prea mulți depind de un singur om: Jack Reacher. -- The Guardian „L-am lovit din nou, cu o directă scurtă de dreapta, o lovitură colosală, care ar fi rupt un copac tânăr sau ar fi omorât un catâr pe loc. Una dintre cele mai țări trei lovituri trase de mine de când mă știam, iar asta spunea ceva. A suferit toate efectele mecâ­nice corespunzătoare. Forță loviturii l-a făcut să se aplece violent în spate și a scos un icnet când șocul a ajuns la spatele plămânilor, s-a împleticit și piciorul i-a înțepenit. Dar n-a căzut, țipând de durere, cum ar fi fost de așteptat. Un om normal ar fi intrat în comă. Fiecare organ intern te arde, ai un milion de cuțite înfipte în spate, respirația îți e prea îngreunată că să mai tipi.“..


49,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.