Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Lassie se întoarce acasă

Lassie se întoarce acasă

Eric Knight
  • 16,00 lei
În stoc

Wishlist

Eric Mowbray Knight (10 aprilie 1897 - 15 ianuarie 1943) a fost un romancier si scenarist englez, cunoscut mai ales pentru romanul sau Lassie Come-Home (Lassie se întoarce acasa), aparut în 1940, al carui personaj principal este un câine collie, ce poarta numele de Lassie.

Romanul prezinta dezvoltarea unei nuvele, pe care Knight o publicase cu doi ani în urma, în The Saturday Evening Post. Ecranizarea ulterioara a romanului a facut ca Lassie sa devina un personaj memorabil, iubit în întrea­ga lume.

Lassie este collie-ul lui Joe si tovarasul sau apropiat. Dar când tatal lui Joe îsi pierde slujba, Lassie trebuia vânduta. De trei ori ea a scapat de noul stapân si de trei ori s-a întors acasa la Joe, pâna când, în cele din urma, ea fost dusa în cea mai îndepartata zona a Scotiei, ceea ce era o calatorie prea lunga pentru ca un câine, oricare ar fi fost el,  s-o faca singur... Dar Lassie nu era orice câine.

Bazat pe amintirile din copilarie ale autorului șsi plin de aven­turaă șsi suspans, Lassie se întoarce acasa – cel mai iubit roman al lui Eric Knight si un uriasș best-seller, adaptat celebru într-un film de la Hollywood din 1943 – este clasic, atemporal șsi una dintre cele mai frumoase povesti despre câini scrisa  vreodata.

  • Autor: Eric Knight
  • Editura ANDREAS
  • ISBN: 9786067651515
  • Număr pagini: 191
  • Limba: romana
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune: 130 x 200
  • Anul: 2022

Etichete: Lassie se intoarce acasa, Eric Knight, Editura Andreas, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.