Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De ce naiba aproape totul merge atât de prost!

De ce naiba aproape totul merge atât de prost!

Larry Winget
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

De ce naiba aproape totul merge atât de prost! Cum ne distruge degradarea valorilor noastre de baza și ce să facem că să ieșim din colaps

Pitbull-ul dezvoltării personale® atacă din nou! Larry Winget nu lovește în gol și nu se ascunde după deget când vine vorba de întrebări dificile. El a ajuns un autor de succes spunându-le tuturor verde-n făță: Termină cu văicăreala și fa ceva cu viață ta! Acum, această figura emblematică la nivel internațional în domeniul dezvoltării personale analizează aproape orice problema în stilul lui caustic, onest și antrenant. Fiecare dintre admiratorii lui trebuie să-și cumpere neapărat cartea De ce naiba aproape totul merge atât de prost! Celor care nu au auzit de acest „pitbull al dezvoltării personale", le sugerez să înceapă să citească chiar acum acest ghid pentru o viață mai bună și restul să citească mai târziu. Este vremea să va treziți!

Larry este în formă maximă de-a lungul acestei noi cărți și examinează cei patru stâlpi importanți ai viețîi și cum s-au erodat datorită degradării valorilor noastre de baza. El analizează intrigile lipsite de obiectivitate din mijloacele de comunicare în masă și falsurile de tot felul pentru a ajunge la ceea ce alterează societatea noastră, lumea afacerilor, sistemul de educație și activitatea guvernului. Larry Winget îți oferă o întoarcere la valorile de baza, la o abordare a vieții bazată pe bun simt, în care muncă intensă și excelență sunt cheile succesului. Onest în exprimare, Larry merge direct la țintă și oferă explicații categorice despre ceea ce nu este în regulă cu unii oameni. Apoi, se ocupă pe rând de modurile specifice în care lipsa valorilor de baza a afectat felul în care facem afaceri, ii educăm pe copiii noștri și ne conducem viață. Absolut fiecare capitol te face să zâmbeșți și să gândești, deși este foarte probabil să te scoată din zona ta de confort. În final, orice argument ai aduce contra soluțiilor strălucit de logice ale lui Larry Winget, nu vei reuși decât să dovedești că ele sunt inatacabile.

Oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale pot beneficia de această carte, deoarece ea oferă:

• O linie de demarcație clară care îți indică în ce parte te afli: faci parte din problema sau din soluție?

• Sfaturi utile aplicabile imediat pentru a-ți determina valorile de baza și pentru a deveni o persoană și un cetățean mai bun, pentru a avansa în carieră și pentru a îmbunătăți educația copiilor tăi.

• O lectură agreabilă care este pe cât de informativă, pe atât de inspiratoare și antrenantă.

Dacă te gândeșți că lumea nu merge în direcția bună, ai dreptate. Primul pas pentru a remedia lucrurile este să înțelegi De ce naiba aproape totul merge atât de prost!


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, De ce naiba aproape totul merge atât de prost, Larry Winget, Editura Business Tech, Reducere, Carte, Autor, Online, Știință, Filosofie, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Scurt tratat despre iubire

Scurt tratat despre iubire

Ovidiu Raețchi


2799 lei

Jurnal de idei

Jurnal de idei

Constantin Noica


4500 lei

Le più belle laude/Cele mai frumoase laude
Blues pentru găurile negre

Blues pentru găurile negre

Janna Levin


3900 lei

Insuportabila Vecinătate a Sufletului
Esti falit pentru că te mulțumești cu atât

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.