Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Destine la limită

Destine la limită

Katie McGarry
  • 37,50 lei
În stoc

Wishlist

„O poveste de dragoste pe muchie de cuțit, care te absoarbe și nu-ți mai da drumul. Am fost captivată!” (Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times)

Atât de diferiți unul față de celălalt... și totuși ață de potriviți.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat în seară în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o față populară, cu un iubit sportiv, râvnit de multe dintre colegele ei, în bârfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe brațe. Nici măcar Echo nu-și poate aminti întregul adevăr despre seară aceea oribilă. Tot ceea ce știe este că vrea că totul să revină la normal.

Dar când Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, îmbrăcât cu geacă lui neagră din piele, obișnuit să se folosească de fete, pătrunde exploziv în viață ei, cu o atitudine de dur, însă și cu o surprinzătoare capacitate de înțelegere, lumea lui Echo se schimbă într-un fel pe care ea nu și l-ar fi putut închipui vreodată. Normal ar fi că ei doi să nu aibă nimic în comun. Iar cu secretele apăsătoare ale fiecăruia, să fie împreună pare, în mare măsură, imposibil.

Numai că, la răscrucea destinelor lor, normalitatea capătă alte valențe, și nebunească atracție dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se vede nevoită să se întrebe până unde ar putea forță limitele, și cât ar fi dispusă să riște pentru singurul băiat capabil s-o învețe cum să iubească din nou.

  • Autor: Katie McGarry
  • Editura EPICA
  • ISBN: 978-606-93335-3-2
  • Număr pagini: 432
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14x21
  • Anul: 2013

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Destine la limită, Katie McGarry, Editura Epica, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.