Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
American Royals. Prințesa americană

American Royals. Prințesa americană

La fel ca majoritatea familiilor regale, dinastia Washington are un moștenitor și o „rezervă”. Toți copiii născuți în această familie știu foarte bine ce se așteaptă din partea lor.Pe măsură ce se apropie momentul ca prințesa Beatrice să devină prima regină a Americii, rolul pentru care se pregătește de o viață i se pare dintr-odată sufocant. „Rezerva” ei, prințesa Samantha, este insignifiantă pentru ceilalți și nu atrage atenția decât atunci când încalcă regulile. Nici ei nu-i pasă de multe lucruri, cu o excepție: sigurul băiat pe care nu-l poate avea. Din peisaj face parte și prințul Jefferson, fratele geamăn al Samathei. Dacă s-ar fi născut cu o generație mai devreme, Jefferson ar fi fost primul în linia de succesiune, însă o nouă lege îl plasează pe al treilea loc. Întreaga Americă îl iubește pe chipeșul prinț, iar două fete foarte diferite încearcă să-i cucerească inima.Autoarea proiectează în actualitate o Americă alternativă, în care strălucirea și fastul monarhic nu au apus, iar dragostea are forța de a schimba cursul istoriei.PUTERE, SCANDALURI, INTRIGI… ȘI O COROANĂ.ACEASTA ESTE POVESTEA FAMILIEI REGALE AMERICANE.„Plină de eleganță, secrete picante și iubiri interzise, American Royals este o carte alertă și absolut fermecătoare. Proza lui Katharine McGee e la înălțime, reușind să zugrăvească un stil de viață sofisticat, dar și presiunile la care sunt supuși membrii familiilor regale.”—Kendare Blake, autoarea seriei Trei coroane întunecate, #1 bestseller New York Times„Personajele lui McGee sunt bine construite și au defecte, ceea ce insuflă narațiunii o textură emoțională care duce romanul la un nivel superior.”—Publishers Weekly„Un roman extrem de captivant și alert, plin de intrigi, scandaluri și povești de iubire.”—The Sun„Pentru iubitorii regalității, această carte este absolut delicioasă. Va fi devorată dintr-o suflare.”—Booklist..


54,90 lei

Vertigo

Vertigo

Continuarea BESTSELLERULUI NEW YORK TIMES, tradus în 25 de limbi, Etajul o mieSECRETE AMEȚITOARE ȘI PASIUNI NEAȘTEPTATE ÎN NEW YORKUL ANULUI 2118. În 2118, New Yorkul este un uluitor oraș pe verticală, un superturn cu o mie de etaje. Printre lux și tehnologie avansată, cinci adolescenți au secrete primejdioase...Într-o lume aflată la înălțimi amețitoare, cel mai mic pas greșit atrage după sine o cădere catastrofală.Pe LEDA o bântuie amintirea celei mai urâte nopți din viață să. Ar fi în stare de orice, doar că adevărul să rămână nedezvaluit. Chiar și să se încreadă în dușman.WATT visează să ajungă la o facultate de top și să lase trecutul în urmă, însă Leda îl obligă să spioneze din nou. Va reuși să se elibereze definitiv de influență ei? Când RYLIN câștigă o bursă la o școală de elită, aflată la un etaj superior al Turnului, existența ei se schimbă peste noapte. Pe de altă parte, asta presupune să-l vadă aproape zilnic pe băiatul căruia i-a frânt inima și care, la rândul lui, și el i-a frânt-o pe a ei. În continuare, AVERY este chinuită de iubirea pentru singură persoană pe care nu îi este îngăduit să o aibă. Își dorește cu disperare să fie împreună, indiferent de prețul pe care îl va plăti. În oraș sosește CALLIOPE, o tânăra frumoasă și boemă, hotărâtă să facă valuri. Iar față știe exact de unde să înceapă.Dar, fără știrea lor, cineva însetat de răzbunare le urmărește toate mișcările...


42,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.