Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
În căutarea memoriei

În căutarea memoriei

Joseph Jebelli
  • 39,00 lei
În stoc

Wishlist

Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afectează direct milioane de oameni din lumea întreagă și, indirect, familiile și prietenii acestora. Începând cu 2016, a depășit bolile cardiovasculare ca principală cauză a decesului în Anglia și Țara Galilor. Pe fondul general al îmbătrânirii populației, oamenii de știință sunt angajați într-o cursă contra cronometru pentru găsirea unor tratamente eficiente de ameliorare a acestei cumplite boli.

Printre acești cercetători se numără și Joseph Jebelli, specialist în neuroștiințe. Hotărât să scutească alte familii de experiențele zguduitoare prin care a trecut el însuși, s-a hotărât să scrie această carte, care explică ce s-a întâmplat cu bunicul lui. 

În căutarea memoriei ne poartă înăuntrul creierului uman, ca să înțelegem cum acționează boala Alzheimer, pentru ca apoi, într-o îmbinare palpitantă a istoriei cu știința, să ne prezinte eforturile care se fac în toată lumea pentru găsirea răspunsurilor. În căutarea memoriei este cartea definitorie pentru trecutul, prezentul și viitorul bolii Alzheimer.

„Jebelli reușește o explorare lucidă și încărcată emoțional a științei despre Alzheimer, aducându-i în scenă atât pe cei care investighează boala, cât și pe cei care o îndură.” (Publishers Weekly)

„În această prezentare accesibilă și meticulos documentată a unei boli distructive, autorul împletește într-un mod tulburător aspectele științifice curente cu poveștile tragice ale familiilor afectate.” (Sunday Times)


Etichete: Alexandria Librării, În căutarea memoriei, Joseph Jebelli, Editura Lifestyle, Trebuie să știi

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Cum să dormi bine

Cum să dormi bine

Chris Idzikowski


29,90 lei

Tânguirea morţilor. Psihologia după Cartea Roşie a lui J
Bucuria ordinii

Bucuria ordinii

Marie Kondo


39,00 lei

Comunicarea cu oamenii dificili

Comunicarea cu oamenii dificili

Roberta Cava


37,00 lei

Arta de a iubi

Arta de a iubi

Erich Fromm


35,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.