Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Tu vindecătorul. Terapie prin metoda Silva

Tu vindecătorul. Terapie prin metoda Silva

Jose Silva Robert B. Stone
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist

PUTEŢI AVEA O SĂNĂTATE PERFECTĂ A CORPULUI ȘI A MINŢII !

Deoarece medicină alopată nu a reuşit să stăvilească avalanşa de boli degenerative într-o lume în care sănătatea este continuu în declin, medicină holistică a devenit o alternativă importantă după anii 1990. Bazându-se pe programul de dezvoltare a capacitătilor minții cu cel mai mare succes în lume la ora actuală, Tu, vindecătorul vă oferă cursul complet al tehnicilor Silva de control al minții, într-un format uşor de adaptat caracteristicilor fiecăruia. În doar patruzeci de zile, Tu, vindecătorul vă poate invăta să folosiți puterea minții pentru a porni cu hotărare pe calea spre o sănătate perfectă.

Jose Silva, un strălucit cercetător autodidact, a început să se ocupe de explorarea minții în anii 1940. După experimente îndelungate, a observat că mintea functionează pe mai multe frecvente sau niveluri diferite. A descoperit că prin acordarea la o frecventă specială numită alfa este activată insănătoşirea. Starea această vă poate ajută să obțineți o sănătate perfectă, poate fi aplicată pentru autovindecare în timp ce lucrați cu personalul medical care vă oferă îngrijire şi poate fi folosită pentru a-i ajută pe alții să se vindece. Tu, vindecătorul vă invată să activați frecventele nivelului alfa oricând doriți.

În 1966, Jose Silva a început să predea Metodă Silva de control al minții. Pe baza invătăturilor sale, zece milioane de oameni din peste optzeci de tări şi-au găsit calea către succesul profesional, fericirea personală şi o stare perfectă de sănătate. Colaborând cu Robert B. Stone, doctor în filozofie, autor a peste şaptezeci şi opt de cărti de autoajutorare şi instructor pentru Metodă Silva, Jose Silva a adaptat aceste tehnici uimitoare pentru a vă asista în crearea unei vieți mai sănătoase, mai fericite şi mai vibrante.

„Un instrument senzațional, folositor... un dar foarte ademenitor şi practic.“

— Magical Blend Magazine

„Schimbându-vă modul de gândire, vă puteți schimbă sănătatea.“

— Connecting Link

„Când avem de-a face cu medicină minții, există cu sigurantă multă ceată care trebuie destrămată. Jose Silva face acest lucru mai bine decât oricine altcineva.“

— FateEtichete: Librărie, Alexandria Librării, Tu, vindecătorul, Terapie prin metoda Silva, Jose Silva, Robert B. Stone, Editura Meteor Press, Medicină alternativă

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Am mâncat. O fi păcat?

Am mâncat. O fi păcat?

Mihaela Bilic


50,00 lei

Enzima întineririi

Enzima întineririi

Hiromi Shinya


35,00 lei

15 minute pe zi pentru un corp nou

15 minute pe zi pentru un corp nou

Anne Dufour
Raphael Gruman


44,90 lei

Puericultura și pediatrie pentru asistenți medicali
Plante pentru sănătate

Plante pentru sănătate

Jethro Kloss


57,60 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.