Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Fiecare copil este o comoară

Fiecare copil este o comoară

Joelle Tourlonias
  • 32,00 lei
În stoc

Wishlist
Fiecare copil este o comoară - o poveste frumoasă despre iubirea părintească și plină de aventuri din care copiii vor afla ce comoară este mult mai valoroasă decât tot aurul din lume. Se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 1 an. Această carte ilustrată pentru copii arată unicitatea fiecărei persoane și dragostea profundă pe care o are o mama pentru copilul ei, într-un mod frumos și sensibil. Micuța maimuță este plictisită și, din cauza zgomotelor puternice din junglă, își înțelege greșit mama și crede că ar trebui să îi caute o comoară. Mono pornește în căutarea celei mai mari comori din lume pe care să i-o dăruiască mamei sale. Se întoarce acasă dezamăgit, dându-și seama că mulți prieteni din junglă au deja o mare comoară. Dar cum arată o astfel de comoară și unde poate fi găsită? Haideți să descoperim împreună.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.