Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Nouăsprezece minute

Nouăsprezece minute

Jodi Picoult
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

Peter Houghton, un adolescent de șaptesprezece ani din Sterling, New Hampshire, a îndurat ani întregi de abuzuri verbale și fizice din partea colegilor de clasă. Cea mai bună prietenă a sa, Josie Cormier, a cedat presiunii și își petrece timpul cu cei care deseori instigă la hărțuire. O ultimă agresiune îl face pe Peter să cedeze și îl determină să comită un act de violență care schimbă pentru totdeauna viețile locuitorilor din Sterling. Chiar și cei care nu se aflau în școală în acea dimineață se trezesc cu viața dată peste cap. Printre aceștia se numără și Alex Cormier, judecătoarea de la Curtea Supremă care a primit cazul Houghton și a cărei fiică, Josie, a fost martoră la evenimentele ce au avut loc. Ea este obligată să decidă dacă trebuie sau nu să se ocupe de cel mai important caz din cariera sa, știind că acest lucru va provoca o prăpastie și mai mare în relația cu fiica ei fragilă din punct de vedere emoțional. Între timp, Josie pretinde că nu-și amintește ce s-a întâmplat în ultimele minute ale atacului lui Peter. Sau își amintește? Iar părinții lui Peter, Lacy și Lewis Houghton, examinează neîncetat trecutul încercând să-și dea seama ce au făcut sau au spus ca să-l împingă pe fiul lor la un gest atât de extrem.

„Picoult scrie povești pline de tensiune despre familii disfuncționale, trădare și ispășire... Felul în care descrie ritualurile adolescenței contemporane este excepțional: nu ezită, nu emite judecăți și o face într-un mod complet detașat.” (Washington Post)

„Cărțile lui Jodi Picoult explorează toate nuanțele de gri într-o lume prea adesea judecată în alb și negru.” (St. Louis Post-Dispatch)

  • Autor: Jodi Picoult
  • Editura LITERA
  • ISBN: 9786063338182
  • Număr pagini: 560
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune:
  • 13,7x20
  • Anul: 2019

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Nouăsprezece minute, Jodi Picoult, Editura Litera, Blue Moon, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Cartea lucrurilor noi și ciudate
Dincolo

Dincolo

Dan Perșa


3000 lei

Rămâi veșnic vrăjitoare… (vol. 2)

Rămâi veșnic vrăjitoare… (vol. 2)

Carolyn Maccullough


1490 lei

Ultima din clanul Stanfield
Legătură fragilă

Legătură fragilă

Meredith Wild


3500 lei

O viață de rezervă

O viață de rezervă

Jodi Picoult


4499 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.