Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Joc Magnetic-dame, MomKi

Joc Magnetic-dame, MomKi

Network One Distribution
  • 24,00 lei (-50%)
  • 12,00 lei
În stoc

Wishlist

Joc Magnetic-dame, MomKi

Fie ca esti intr-o calatorie cu trenul sau masina, la iarba verde sau pe plaja, te poti bucura de jocul de Dame Magnetic. Un joc de strategie care stimuleaza inteligenta, spiritul de observatie si gandirea strategica. Un joc potrivit atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Numar de jucatori: 2. Contine: 28 magneti. Reguli de baza: Fiecare jucator are 12 magneti colorati (rosii sau verzi). Pozitionati tabla astfel incat fiecare jucator sa aiba un patrat alb in coltul din dreapta jos. Fiecare jucator isi pozitioneaza piesele pe cele 12 patrate negre (primele 3 randuri). Jucatorii alterneaza apoi mutarile. Mutarile sunt permise numai pe patratele negre, astfel ca piesele pot fi mutate numai pe diagonala. Piesele singure sunt intotdeauna limitate la mutari inainte (catre adversar). O piesa care face o mutare fara capturare (care nu implica saritura), poate fi mutata numai un patrat. Piesa adversarului se captureaza sarind peste ea, pe un patrat liber. Dupa capturare, piesa adversarului este inlaturata de pe tabla. O regina (o piesa care a ajuns pe primul rand al adversarului) poate sari pe diagonala, inainte sau inapoi (o piesa obisnuita poate fi mutata numai inainte). Daca un jucator poate sa faca o captura trebuie facuta saritura. Puteti face o saritura multipla numai cu o piesa, sarind de la un patrat liber la alt patrat liber. Intr-o saritura multipla, piesa care sare poate schimba directia. Nu puteti sari peste propria piesa. Daca aveti de ales intre sarituri, puteti sa o faceti. Un jucator castiga jocul atunci cand adversarul nu mai poate face nicio mutare. Atentie: Acest produs contine piese de dimensiuni mici care pot prezenta pericol de sufocare. In cazul inghitirii unui magnet, trebuie consultat medicul.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.